HİZMETLERİMİZ
MOBİL SAĞLIK HİZMETLERİ
MOBİL SAĞLIK HİZMETLERİ | Rasyonel İş Güvenliği

MOBİL SAĞLIK HİZMETLERİ

Akciğer Grafisi

Yılda 1 kez düzenli olarak yaptılması gereken Akciğer grafisi önemli rahatsızlıkların erken teşhis edimesinde büyük rol oynamaktadır. Firma olarak araç içinde dijital olarak akciğer grafisi çekerek uzman radyoloğumuz tarafından değerlendirip olası rahatsızlıkları ve meslek hastalıklarını erken teşhis edebiliyor ve tedavi için zama kazandırıyoruz.

 

İşitme Testi ( Odyometre )

İşitme testleri odiyometristlerce kolaylıkla yapılabilen ve işitme kaybı şüphesi olan kişilere uygulanan tahlil yöntemlerindendir.Odiyometri testi işitme testleri arasında en sık kullanılandır. Bu test ile çalıştığınız ortamdaki maruz kalınan gürültünün sizde bıraktığı etkiyi ölçüp, uzman kulak burun boğaz hekimimiz tarafında değerlendiriyoruz.

 

Solunum Fonksiyon Testi ( Sft )

Solunum fonksiyon testleri laboratuarında; Akciğerlere giren ve çıkan hava volümü (hacmini) istirahatte, zorlu nefes alıp verme esnasında ve egzersizde ölçülür ve testi yapılan kişiden elde edilen değerler ile aynı yaşta, cinste, boyda kişilerden elde edilen değerlerle karşılaştırılır.

 

Elektrokardiyografi

EKG genellikle, göğüs ağrısı ile başvuran hastalarda kalp krizi tanısını koyabilmek, düzenli veya düzensiz kalp ritim bozukluk­larını (aritmiler) ortaya çıkarmak, efor testi sırasında kalbin elektriksel aktivitesini kay­detmek, kalbi etkileyebilecek değişik ilaç­ların etkinliklerini veya yan etkilerini ve mekanik aletlerin (kalıcı kalp pili vb) fonk­siyonlarını değerlendirmek amacıyla yapıl­maktadır.

 

Laboratuvar Tetkikleri

Bulaşıcı hastalıkları, vucudumuzun genel yapısını ve ölümcül hastalıkların tanısının konulmasında kullanılan ileri düzeyne bir tanı yöntemi olan kan tetkikleri Akredite olan laboratuvarlarımızda incelenemektedir.

 

Göz Muayenesi

Göz hastalıkları, meslek hastalıkları sıralamasında ilk sıralardadır. Bu sebeple periyodik göz muayeneleri büyük önem taşımaktadır. Dilerseniz uzman göz hekimi eşliğinde dilerseniz de göz teknisyenlerinin ölçümleri ile personellerinizin göz kontrollerini yaptırabilirsiniz.